Az áruház kezelése:


Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetoségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerubben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsosorban a személyes vásárlás során is felmerülo igényekhez igazítottuk, és azon túlmenoen próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelobb termék kiválasztásának elosegítésére, igyekszünk Önnek a leheto legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.


Böngészés:


Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkrol. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A termékek megtekintésére egy többszintu menüstruktúrát hoztunk létre. A fooldalon található hivatkozások segítenek a fo termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül, és eljuthat a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már fénykép és részletes muszaki leírás is található.A lap alján láthatja az árat, illetve itt teheti kosarába a terméket.

Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelogombok segítségével böngészhet tovább.

 

Szállítási feltételek:

Szállítási költség minden megrendelésnél: 1.990.-Ft

- Amennyiben megrendelése meghaladja a 30.000 Ft-ot, INGYENES a szállítás.

Garancia:


Garanciát adunk minden termékre az átadástól számított 12 hónapig - kivéve ha a gyártó ennél hosszabb ideju garanciával hozza forgalomba termékét Magyarországon.

Alkatrészek esetében a számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk. Minden termék mellé a gyártó/nagykereskedo által biztosított termékinformációs
anyagot szállítjuk.

Cseregarancia:

Csak a sérülésmentes, tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre
érvényes.

Az eladó szavatossági és jótállási felelőségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg Vevoszolgálatunkat a info@carpzone.hu  címen vagy a 06-46-342-467 telefonszámon.


UltraCorn XL Night&Day GLM-Crab(Kagyló-rák)
Tovább  >>>UltraCorn XL Night&Day Squid-Octopus(tintahal-polip)
Tovább  >>>UltraCorn XL Night&Day Fruitmix(gyümölcskeverék)
Tovább  >>>UltraCorn XL Night&Day Strawberry(Eper)
Tovább  >>>UltraCorn XL Garlic(fokhagyma)
Tovább  >>>UltraCorn Strawberry-Banana(Eper-Banán)
Tovább  >>>UltraCorn Sausage(Kolbász)
Tovább  >>>UltraCorn Plum(Szilva)
Tovább  >>>UltraCorn Honey(Méz)
Tovább  >>>UltraCorn Banana-Pineapple(Banán-Ananász)
Tovább  >>>